X
Lista favorite

Cum comand

Cum fac o comanda?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul „Adauga in cos„. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul „Continua cu finalizarea comenzii„. Puteti face o comanda chiar daca nu aveti un cont creat pe magazinul nostru, aceasta optiune fiind optionala. Completati datele de facturare & livrare si alegeti metoda de expediere (curier sau ridicare din magazin).

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul „Plaseaza comanda”

In functie de caracteristicile comenzii dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

whatsapp